Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksen useimmiten mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Mikäli vastausta ei löydy täältä, niin ole ihmeessä yhteydessä myymäläämme.

Ota yhteyttä

Saako teiltä mallipaloja?

Suurimmasta osasta tapeteistamme saa mallipaloja.

Osasta löytyy mallirullat valmiina myymälästämme, osasta tilaamme mallipalat suoraan valmistajilta.
Toimitusaika tilattavissa mallipaloissa yleensä 1-3 viikkoa. 

MALLIPALAT OVAT MAKSULLISIA.
Hinta 1-4kpl 10€ ja siitä eteenpäin 3€/kpl.

Mikäli haluat malleja ja tarvitset niille postituksen, niin laita meille tiedot toivomistasi malleista sekä osoitetietosi, niin postitamme mallit sinulle mahdollisimman pian!

Sulje

Miksi toimitusajat ovat niin pitkiä ja vaihtelevia?

Meillä ei ole omaa varastoa, vaan tilaamme tapetit suoraan tehtailta. Toimitusaikamme ovat siis tehtaiden antamia arvioita, joihin me emme valitettavasti pysty vaikuttamaan. Tehtailla on myös tietyt tilauspäivät, jolloin tilaukset tehdään ja tämä vaikuttaa myöskin toimitusaikoihin.

Mikäli tuotteilla on kiire, kannattaa tiedustella ennen tilauksen tekoa pikatoimitusta. Tällöin tilaukset toimitetaan tehtailta muutamassa päivässä.  Pikatoimitusmaksu vaihtelee tehtaittain 20-100 euron välillä.

Sulje

Onko verkkokaupassa nähtävillä koko valikoimanne?

Ei. Valikoimamme on niin valtava, ettei kaikkia tuotteita saa millään verkkokauppaan! Mikäli sinulla on mielessäsi jokin tietty tapetti, niin kannattaa kysyä sen saatavuutta. Tilaus onnistuu myös sähköpostitse.

Täältä löydät myös listan edustamistamme valmistajista ja suorat linkit heidän omille sivuilleen. Mikäli löydät heidän valikoimistaan kiinnostavan tapetin tai kankaan, voit kysyä sen tiedot meiltä tai pyytää siitä mallipalan ennen varsinaista tilausta.

Sulje

Saako verkkokaupassa olevia valokuvatapetteja tilattua omaan kokoon?

Osa verkkokaupassamme myytävistä valokuvatapeteista on tilattavissa myös omilla mitoilla. Ota yhteyttä myymäläämme (info@seinaruusu, p. 0405549894) niin kerromme mielellämme lisätietoja.

Sulje

Mistä tiedän montako rullaa tapettia tarvitsen?

Tapetin menekin laskemiseen vaikuttaa aina useampi asia, esim. seinän mitat, tapetin mahdollinen kuviokohdistus sekä ikkunoiden ja ovien kohdat. Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen info@seinaruusu.fi ja kertoa tapetoitavan seinän korkeuden ja leveyden sekä tapetin tiedot, niin me autamme mielellämme menekin laskemisessa.

Sulje

Voiko Ahvenanmaalle tilata verovapaasti verkkokaupastanne?

Ei. Valitettavasti verkkokauppamme ei automaattisesti osaa tarkistaa, mihin tapetti on menossa. Mikäli haluat tällaisen tilauksen tehdä, kannattaa se tehdä sähköpostitse.

Sulje

Saanko teiltä apua tapetin tai kankaan valinnassa ja/tai etsimisessä?

Tottahan toki! Mikäli myymälässä ei pääse käymään, voi meiltä pyytää apua myös sähköpostitse. Alkuun olisi hyvä olla  jonkinlaiset lähtökohdat  millä lähdetään etsimään, esimerkiksi värimaailma, tyyli, materiaali ym. Meille voi myös lähettää sähköpostitse kuvia siitä, minkälaista tyyliä haetaan.

Sulje

etusivu-1-768x615