Palvelut

IMG_20170223_183932_076

Olemme täyden palvelun tapetti- ja kangaskauppa.Tarjoamme asiakkaillemme asiakaslähtöistä palvelua sekä Suomen kattavimman valikoiman tapetteja ja paljon yhteensopivia sisustuskankaita, josta jokainen löytää varmasti omansa.

Meiltä saat myös avun niin suunnitteluun kuin toteutukseenkin!

Asiakkaitamme ovat kodin sisustajat, rakentajat ja remontoijat, sisustusalan ammattilaiset, mainostoimistot, lavasteiden valmistajat, yritykset ja yhteisöt. Myymälästämme voit lainata veloituksetta myös mallikirjoja.
Nyt saat kaikki sisustamisen tuotteet ja palvelut helposti saman katon alta!

Kattava valikoima aina perinnetapeteista uusimpiin trendeihin

Edustamme monia tunnettuja tapettivalmistajia. Meiltä löydät perinnetapetit vuosisatojen takaa, ja 50-, 60-, ja 70- luvun alkuperäiset kuosit, sekä tietysti uusimmat trendit maailmalta aina päivittyvästä kokoelmastamme, niitä joita olet nähnyt television sisustus-ohjelmissa ja alan lehdissä.

Meillä voit myös teettää tapetin kuvasta kuin kuvasta, juuri oman seinäsi kokoiseksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!


Sisustussuunnittelu / stailaus:

Saat meiltä apua niin isoihin kuin pieniinkin sisustuspulmiin! Halutessasi saat meiltä pelkän pintamateriaalisuunnitelman tai vaikkapa koko talon sisustussuunnitelman pinnoista kalusteisiin, verhoihin ja tyynyihin.

Teemme myös myytäviin kohteisiin myyntistailausta, jonka avulla saat parhaan mahdollisen hinnan asunnostasi.

Stailaukseen ei useinkaan vaadita suurta remonttia, vaan pientä ehostusta, jotta kohteen potentiaali tulee esiin mahdollisimman monelle.

Tapetointi- ja maalauspalvelu:

Teemme ammattitaidolla kaikenlaiset tapetointityöt. Meillä ei mene sormi suuhun erikoisemmankaan tapetin tapetoinnissa!

Lisäksi teemme maalaustyöt, sekä muut kodin pienet remontit. Verkostoistamme löytyy ammattilaiset myös muihin remontteihin.

Ompelupalvelu:

Valikoimistamme löytyy tuhansia upeita sisustuskankaita. Ompelupalvelumme totetuttaa  toiveidesi mukaiset verhot, tyynyt sekä päiväpeitteet.